×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/01/15 - 12:39
  • بازدید : 229
  • تعداد بازدیدکننده : 218
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تالیف دو جلد جدید از مجموعه کتاب هاى کرونا ویروس توسط اساتید و پژوهشگران مرکز

دو جلد جدید از مجموعه کتاب های کرونا ویروس توسط اساتید و پژوهشگران مرکز به تالیف رسید.

به همت اساتید و پژوهشگران مرکز تحقیقات جراحی مغزو اعصاب عملکردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دو جلد جدید از مجموعه کتاب­های بیماری کرونا به چاپ رسید.

عناوین این کتاب ها عبارتند از:

1- ژنتیک و تاثیر کووید-19 بر ارگان های مختلف (بویایی و چشایی، پوست، اضافه وزن و چاقی، چشم، خون و عروق)

2- عارضه های کووید-19، تاثیر آن بر اعصاب، مغز، قلب و بیماری های زمینه ای

این کتاب­ ها شامل مجموعه‌ای از مقاله‌ های علمی منتشرشده توسط پژوهشگران و دانشمندان در دانشگاه ها و انستیتو های علمی و پژوهشی درباره‌ ی سندرم تنفسی حاد شدید ویروس کرونا 2(SARS-CoV-2) - عامل بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹(19-COVID) - می‌باشد که به عنوان یک منبع علمی در اختیار ایرانیان و پارسی‌ زبانان قرار می‌گیرد.

گردآوری و ترجمه‌‏ی مقاله های علمی و آموزشی این کتاب­ ها از بهمن 1398 آغاز شد و مقاله های پزشکی و آموزشی برای پیشگیری و درمان کووید- 19 را تا پایان اسفند 1400 پوشش داده است.

تمامی مقاله‌ های این کتاب­ ها از نشریه‌ های معتبر علمی مانندNature، Lancet، Cell، Science، JAMA، NEJM، BMJ، PNAS، ACS، Oxford، MDPI، Springer، Wiley،Insight ، Plos، ASH، ELIFE، Frontiersin نشریههایPUPMED، سازمان‌ های بهداشتی مانند سازمان بهداشت جهانی، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ایالات متحده و اروپا و سایر کشورها توسط گردآورندگان به زبان پارسی ترجمه شده‌اند.

مقاله های این کتاب­ ها به شکلی گردآوری شده‌اند که تمام گروه های جامعه مانند دانشآموزان، دانشجویان دانشگاه‎ ها، پزشکان و کادر درمان می‎ توانند از آن به عنوان یک منبع علمی برای افزایش آگاهی و دانش دربارهی کووید-19 استفاده کنند.

با توجه به این که ویروس‌های کرونا در دو دهه‌ ی گذشته با همه گیری‎ های ایجادشده در زندگی بیشتر مردم جهان تاثیر به سزایی داشته اند، آموزش همگانی یکی از هدف‎ های گردآوری این کتاب­ ها است.

کشور هایی که پیش از کشور ما ایران، با همهگیری‎ های سایر ویروس های کرونا روبرو شدند، توانستند با استفاده از تجربه های به دست‌آمده، گام های سازنده ای در جهت مهار همه‌ گیری کووید-19 بردارند، بنابراین اکنون که دو سال از آغاز این همه گیری در ایران میگذرد، آموزش همگانی باید بخشی از برنامه‎ های کشور ما برای آمادگی در برابر بروز همه گیری هایی باشد که ممکن است در آینده روی دهند و این که ما هم بتوانیم با آمادگی برای چنین بحران های بهداشتی، الگویی برای سایر کشورها، نه تنها در خاورمیانه بلکه در جهان باشیم.

این کتاب­ ها در یک سری 10 جلدی گردآوری شده اند که به ترتیب زیرچاپ خواهند رفت.

امید است این کتاب­ ها بتوانند گام سازنده‌ ای در جهت آگاهی ‌رسانی و بالا بردن دانش همگانی درباره‌ی این همه‌ گیری بردارند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,اخبار کنگره ها و سمینارها,آرشیو اخبار
  • گروه خبری : 124866
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب