شنبه ١١ تير ١٤٠١ -

معاون پژوهشی

CV

سامانه علم سنجی

دکتر سعید صفری متولد 1360 در تبریز مدرک پزشکی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرد. سپس تخصص بیهوشی خود را در دانشگاه علوم پزشکی ایران به پایان رساند و در رشته های بیهوشی، مراقبت های ویژه و درد موفق به اخذ گواهینامه بورد شد. وی از شهریور 1399 به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی مشغول به کار است. برخی از افتخارات و مسئولیت های وی به شرح زیر است:

روزنامه نگار در انتشارات پزشکی عمومی

محقق پزشکی با H-index 21

رتبه دوم پژوهشگر جوان برتر هجدهمین جشنواره پژوهشی رازی

دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت سیاست و اقتصاد سلامت از EDC دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

Email: drsafari.s@gmail.com

Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=py73J00AAAAJ

Tel: 021-22724214

Address: Functional Neurosurgery Research Center, 4th & 5th Floor, Building No.1, Shohadaye Tajrish Hospital, Tajrish Sq., Tehran, Iran.

Affiliation:

مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، قطب علمی جراحی مغز و اعصاب کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

آدرس: تهران - میدان تجریش - بیمارستان شهدای تجریش - ساختمان شماره یک - طبقه چهارم  و پنجم - مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی

تلفن: 14 - 13 - 22724211

پست الکترونیک: Info_fnrc@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.